2 onder 1 kapwoning

Vicaris van der Asdonckstraat 50
Kavel 1 / 5421 VB Gemert

VERKOCHT!
Bouwjaar: 2022
Woonopp.: 144
Perceelopp: 209
Slaapkamers: 3
Inhoud: 568

NIEUWBOUWWONING Te Koop!
ENERGIEZUINIG EN GASLOOS in Gemert

Deze woning maakt onderdeel uit van het Nieuwbouwproject ‘De Rut’,
bestaande uit 6 luxe 2/1 kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen aan de Predikant Swildensstraat en Vicaris van der Asdonckstraat in Gemert.

Bouwnummer 1 betreft een royale 2/1 kapwoning op een perceel van 209m2. De woning heeft een woonoppervlakte van 144m2 en een inhoud van 568m3.

Op de begane grond de open keuken en royale woonkamer met zicht op de tuin. De woonkamer beschikt over een aanbouw van 2,5 meter over de volledige breedte, met dubbele terrasdeuren. In de entreehal toegang tot de toiletruimte met aansluitingen voor het toilet en fontein en de installatieruimte.

Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en badkamer voorzien van aansluitingen voor douche, toilet, wastafel en radiator. Middels een vaste trap toegang tot te zolderverdieping, met hier de aansluitingen voor het witgoed. De zolder is voorzien van een dakraam, zodat het mogelijk is hier ook een slaap/werkkamer te maken.

De woning is gasloos en volledig geïsoleerd met HR++ beglazing en is voorzien van een lucht-waterwarmtepomp. Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, met in iedere slaapkamer een separate thermostaat. De woning is voorzien van een WTW ventilatiesysteem. De woning beschikt over een 6 tal zonnepanelen.

De wanden worden behang klaar opgeleverd met structuur spuitwerk plafonds. De woning zal worden opgeleverd ZONDER keuken, tegels en sanitair en is dus nog volledig in te richten naar uw eigen woonwensen.

De koper dient aan de voorzijde van de woning een groene tuin te maken en in eigen beheer minimaal één parkeerplaats op eigen terrein aan te leggen. De berging is voorzien van elektra en een sedumdak.

Sportvoorzieningen, supermarkt, bakker en scholen zijn allemaal op loopafstand bereikbaar.

Oplevering nieuwbouw begin juli 2023.

Interesse in deze prachtige woning?
Neem contact met ons op.
ONTOP Uw partner voor al uw woonwensen!

Prijs is VON:
- Bij transport voor 14 augustus 2023;
- Bij eigen bewoning

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. ONTOP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van alle informatie in deze brochure, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de plattegronden en bijbehorende maten en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.