Fantastisch Nieuwbouw Penthouse

Markt 17 E
5461 JJ Veghel

VERKOCHT
Bouwjaar: 2019
Energielabel: A
Woonopp.: 134
Slaapkamers: 2
Inhoud: 360

Nieuwbouwproject Aan de Markt in Veghel. Luxe appartementen en penthouses in het centrum van Veghel.

Riant wonen in alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Tussen de levendigheid van de markt en de serene rust van een beek. In het dorpshart van Veghel wordt deze droom werkelijkheid met het verrijzen van het exclusieve appartementengebouw Aan de markt. Een fraai complex met een zeer unieke signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. De 26 stijlvolle, ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen u een hedendaags comfort. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt ook u de fantastische mogelijkheid om op dit markant stukje Veghel te wonen. Uw blik van vrijheid naar uw nieuwe toekomst.

Het totale complex is gasloos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt voor iedereen de mogelijkheid om te wonen op zo’n markante locatie in Veghel.

Juist op zo’n unieke locatie als de Markt moet het voor iedereen mogelijk zijn om te wonen. Het geeft het centrum van het dorp een nieuwe impuls als woongebied. Het is er fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, restaurants en cafés direct in de buurt. En, met eigen auto of openbaar vervoer, de Markt is uitstekend bereikbaar. Het parkeren van uw auto doet u inpandig, met een innovatief parkeersysteem, op de begane grond van het gebouw.

Dit fantastisch mooie penthouse bevindt zich op de bovenste etage van het appartementencomplex Aan de Markt in Veghel en is middels de lift bereikbaar. Dit ruime penthouse is maar liefst 134 m2 groot en heeft een buitenruimte van ca 14m2 met een riant uitzicht over Veghel. Het penthouse heeft twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één badkamer ensuite voorzien van ligbad-, toilet- en wastafelaansluiting. De andere badkamer heeft een aansluiting voor een inloopdouche en wastafel. Dit penthouse is excl. keuken, sanitair en tegelwerk en is dus nog volledig in te richten naar eigen smaak. Zo geeft u uw penthouse uw eigen finishing touch.

Recent is het penthouse opgeleverd en is dus per direct beschikbaar.

Meer info