Appartement Alicante / 7331

El Campello, Spanje

€ 325.000,= K.K.
TE KOOP!
Bouwjaar: 2021
Woonopp.: 58
Slaapkamers: 2
Inhoud: 174

Dormio Resort Costa Blanca

All-season bestemming met het hele jaar heerlijke temperaturen.

Zelden zult u in Spanje een appartement zo dicht bij het strand en de zee vinden! In de regio Alicante, direct aan de Middellandse Zee in Spanje, vindt u het spraakmakende Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-superior-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement in dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

Het 3-kamer appartement Amerador is een zeer sfeervol en zeer luxe appartement op Dormio Resort Costa Blanca. Het appartement is geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikt over een terras. De woonkamer heeft een moderne open keuken met luxe inbouwapparatuur en een eethoek. In de zithoek vindt u een luxe bedbank. Het appartement heeft 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden en een badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers heeft u direct toegang tot het terras met terrasmeubilair dat u een prachtig zeezicht biedt. Het gehele appartement is voorzien van airco. Tevens heeft u de beschikking over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een eigenarenberging.

Appartement Amerador nummer 7331 heeft een gebruiksoppervlakte van 58 m2 en een terras van 7 m2. U vindt dit appartement op de zevende verdieping van hoofdgebouw Sol.

Regelmatig vinden er bezichtigingsreizen plaats, neem contact op om u aan te melden voor de eerstvolgende reis!

    27 tot en met 29 juni
    13 tot en met 15 juli
    19 tot en met 21 juli
    3 tot en met 5 augustus

De indeling van deze accommodatie kan afwijken. De plattegronden, afbeeldingen en video's zijn van een woning uit dezelfde pool en geven een goede impressie, maar zijn slechts ter illustratie.

Meer info