Luxe Nieuwbouw Appartement bgg

Markt 14
5461 JJ Veghel

VERKOCHT
Bouwjaar: 2019
Energielabel: A
Woonopp.: 94
Slaapkamers: 2
Inhoud: 300

Nieuwbouwproject Aan de Markt in Veghel. Luxe appartementen en penthouses in het centrum van Veghel.

Riant wonen in alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Tussen de levendigheid van de markt en de serene rust van een beek. In het dorpshart van Veghel wordt deze droom werkelijkheid met het verrijzen van het exclusieve appartementengebouw Aan de markt. Een fraai complex met een zeer unieke signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. De 26 stijlvolle, ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen u een hedendaags comfort. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt ook u de fantastische mogelijkheid om op dit markant stukje Veghel te wonen. Uw blik van vrijheid naar uw nieuwe toekomst.

Het totale complex is gasloos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt voor iedereen de mogelijkheid om te wonen op zo’n markante locatie in Veghel.

Juist op zo’n unieke locatie als de Markt moet het voor iedereen mogelijk zijn om te wonen. Het geeft het centrum van het dorp een nieuwe impuls als woongebied. Het is er fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, restaurants en cafés direct in de buurt. En, met eigen auto of openbaar vervoer, de Markt is uitstekend bereikbaar. Het parkeren van uw auto doet u inpandig, met een innovatief parkeersysteem, op de begane grond van het gebouw.

Dit luxe appartement bevindt zich op de begane grond en is dus volledig levensloopbestendig met een fantastische uitzicht op de markt en voorzien van een buitenruimte van maar liefst 14 m2 groot. De hoge plafonds geven dit luxe appartement een extra dimensie. Het appartement is exclusief keuken, sanitair en betegeling. Eea is nog naar eigen wens in te richten.

Recent is het appartement opgeleverd en is dus per direct beschikbaar.

 

 

Meer info