Twee onder een kap woningen

Het Koppend Hart - Boekel
Wijstgrond 12, 14, 16 en 18

PER 1 NOVEMBER IN VERHUUR

Het Kloppend Hart ligt in het hartje van de nieuwe wijk De Donk in Boekel. Midden in een schilderachtig agrarische landschap met veel groen en vlak bij de bourgondische Brabantse gezelligheid van het centrum van Boekel. Vanuit het Kloppend Hart komt u gemakkelijk ook verder, want via de proviniale wegen bereikt u snel de A73, A59 en A50.

Het totale project Het Kloppend Hart bestaat uit 2 vrijstaande woningen en 10 halfvrijstaande woningen. De kavels zijn zeer ruim, met een oppervlakte van 440 m2 voor de vrijstaande woningen en ca 190 tot 250 m2 voor de halfvrijstaande woningen. Ze beschikken over een eigen parkeerplaats en hebben een eigen achterom.

De woningen op Het Kloppend Hart zijn Nul-op-de-Meter-woningen. Dit betekent dat deze woningen gemidded genomen per jaar geen energie verbruiken. Dit wordt gerealiseerd door: isolatie, het terugwinnen en hergebruiken van gebruikte energie en energiewinning uit duurzame bronnen.

Wilt u meer info of bent u geïnteresseerd in deze huurwoning. Klik dan door op de button Meer info. De medewerkers van "Van Helvoort Makelaardij" zullen u verder te woord staan en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Meer info