Hoek- en tussenwoningen

De Lage Schoense - Boekel
Pinksterbloem 26 en 28 - Julianastraat 90 en 92

VERHUURD
Bouwjaar: 2019

De Lage Schoense in een jonge woonwijk grenzend aan het centrum van Boekel aan de doorgaande weg. De hoek- en tussenwoningen zijn gesitueerd aan de Julianastraat en Pinksterbloem.

De hoek- en tussenwoningen worden allen gerealiseerd met 2 eigen parkeerplaatsen een carport en berging. De woningen hebben een ruime woonkamer met veel daglichttoetreding en is standaard voorzien van een ruime trapkast voor extra bergruimte. Enkele type woningen zijn tevens voorzien van dubbele tuindeuren met zijlicht. De keukenaansluitingen zijn aan de voorzijde gesitueerd en van alle comfor voorzien.

Op de verdieping heeft men de beschikking over 3 slaapkamers en een badkamer voor zien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De zolder is bereikbaar met vaste trap en biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een 4de slaapkamer. De zolder is voorzien van een dakraam.

De woningen zijn goed geïsoleerd met hoogwaardige materialen en wordt duurzaam verwarmd. Door de goede isolatie bespaart u op de maandelijkse energielasten.

Al met al een zeer bij de tijdse luxe woning van alle gamakken voorzien.

Wilt u meer info of bent u geïnteresseerd in deze huurwoning. Klik dan door op de button Meer info. De medewerkers van "Van Helvoort Makelaardij" zullen u verder te woord staan en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Meer info